top of page

TJENESTER

Bistand i valg av IKT-løsning: 
Mange bedrifter føler seg usikre i prosessen når de skal investere i maskinvare eller programvareløsninger. I en slik situasjon går vi ofte inn sammen med kunden for å se på foreslåtte løsning med litt andre øyne.

Dokumentasjon av nettverk: 
Ønsker dere en oversikt over maskinparken i et eksisterende nettverk ? Vi kan nå tilby scanning av IP-baserte nettverk med en grafisk fremstilling av resultatet. Ønsker dere en enda mer detaljert oversikt, benyttes verktøy som i detalj viser konfigurasjonen på hver enkelt PC.

Ønsker dere en sikkerhetssjekk av nettverk og maskinvare, eller en uforpliktende samtale om hvordan sikkerheten best kan ivaretas hos dere, kan dere ta kontakt med oss her.
 

Interra tilbyr nå statussjekk av IT systemer til fast pris. En gjennomgang  av serverstruktur, antivirusløsninger, back-up rutiner, sikkerhetsnivå etc. Konklusjoner og anbefalinger blir oppsummert i en statusrapport etter gjennomgangen. 

Ta kontakt med oss på tlf: 66 77 90 00 eller e-post: post@interra.no for bestilling eller spørsmål om statussjekk.

Driftsavtale: 
Vi tilbyr avtale om drifting av servere, arbeidsstasjoner og nettverk. Gjennom effektive rutiner kan vi om ønskelig gjennomføre og fjernadministrere en lang rekke ting i nettverket.  Drifts- og vedlikeholdsavtaler tilpasses individuelt for den enkelte kunde. Det kan avtales et fast antall timer pr. måned, tidskonto eller avtale om telefonsupport og assistanse ved problemer. 

- Dere har alltid tilgjengelig kompetanse på IT. 
- Vår konsulent kommer til et bestemt tidspunkt hver måned. 
- Vår medarbeider kjenner deres systemer og kan effektivt hjelpe dere når et problem oppstår. 

Alle våre kunder har en fast kontaktperson som kjenner kundens infrastruktur og behov for support og drift av løsningene. 

Vi yter selvfølgelig også service til kunder som ikke har tegnet avtale. I dette tilfellet betaler kunden ordinære rater for arbeidstid og reisetid. 
 

ANTIVIRUS
ANTIVIRUS

Sårbare sikkerhetsteknologier og datavirus er et seriøst og kostkrevende problem. Omfanget øker for hver dag som går

Det er viktig å forstå at sikkerhet relatert til datamaskiner og nettverk er en kontinuerlig prosess.
 

Interra har løsninger som håndterer sikkerhet og virusproblematikk. Vi har foretatt mange installasjoner og har lang erfaring på dette området. Våre antivirusløsninger kommer bl.a. fra Eurosecure ESET med flere.

NETTVERK
NETTVERK

Vi har fokus på at nettverk skal være en skreddersydd løsning tilpasset den enkelte bedrifts behov for hastighet, skalerbarhet og kapasitet.

Gjennom bruk av markedets ledende produkter sikres det at løsningene er i takt med tiden. Vi har som målsetting og være oppdatert på ny teknologi for at du som kunde skal ha en så optimal løsning som mulig.

Lang erfaring, og betydelig kunnskap, om installasjon, drift og vedlikehold av nettverksløsninger gir deg den nødvendige trygghet.

I dagens samfunn er det mange som ønsker en fleksibel måte å jobbe på. Vi leverer løsninger som gjør det mulig å arbeide med ulike oppkoblingsformer mot hovedkontoret f.eks. dersom man benytter hjemmekontor.

Trådløse nettverk åpner for nye muligheter og fleksible løsninger. 

VI VISER VEI

Butikkdata kan være så mangt. Alt fra enkle løsninger med få transaksjoner til store avanserte løsninger i omfattende nettverk.

Årelang erfaring i utvikling og drift av transaksjonsintensitive programmer gjør at vi tidlig kan forutse hva som venter deg før du har valgt løsning.

Gjennom riktig teknologi og utvikling kan man ta høyde for at løsningen vil svare til forventningene. Vi går gjerne inn og bistår med valg av løsning, og kan på denne måten være med på å avdekke eventuelle fallgruver på et tidlig tidspunkt.

Totale løsninger for Legekontorer. Inngående kunnskap om programvare og tekniske løsninger som benyttes av landets legekontorer.

E-handel. Vi var tidlig ute med e-handel. Alt i 1994 var vi med på å etablere en av landets største e-handelsløsninger. Vi er godt kjent med hva som kreves for å lykkes med denne formen for handelsvirksomhet.
 

SIKKERHET
INFORMASJONSSIKKERHET

De færreste lar dører og vinduer stå på vidt gap hjemme. Slik er det med PC og Internett også. Vi må ta visse forholdsregler for å unngå de uønskede sidene som f.eks. datavirus og hackere.

For mange vil det å ta sikkerhet på alvor innebære at man deler prosessen opp i to.

Først handler det om å oppdatere datautstyret med de sikkerhetsoppdateringer som er kommet siden programvaren ble installert. Deretter handler alt om å forbli sikker.

Sikkerhet er ikke noe man kjøper seg, men snarere en bevisst kontinuerlig prosess.

Ønsker dere en sikkerhetssjekk av nettverk og maskinvare, eller en uforpliktende samtale om hvordan sikkerheten best kan ivaretas, kan dere ta kontakt med oss her

DATAKOMMUNIKASJON

SIKKER FORBINDELSE MELLOM AVDELINGSKONTORER

Rask og sikker LAN–til–LAN bredbåndsforbindelse for bedrifter og offentlig/kommunal forvaltning.

Vi kan tilby Global Connect WAN som gir en stabil bredbåndsforbindelse mellom de lokale datanett (LAN) i geografisk spredte avdelingskontorer i din bedrift. Vi tilbyr fleksible løsninger for LAN-til-LAN forbindelser som er tilpasset din bedrifts behov. Med båndbredde helt opp til 34 Mbit/s, garantert leveringstid og konkurransedyktig pris vil dette gi alt du forventer av en høykvalitets bredbånd dataforbindelse.

INTERNETT AKSESS

Broadnet Internett Aksess gi deg alt du forventer av en høykvalitets Internett-tilbyder.

bottom of page