SKYTJENESTER

Nettskyen (eng: cloud computing) er en betegnelse for alt fra dataprosessering og datalagring til programvare på servere som står i eksterne serverparker tilknyttet internett.

 

Serverparkene i nettskyen kjennetegnes ved at de er laget for dynamisk skalering ved kapasitetsbehov, og ved at det som regel betales for faktisk bruk. AmazonGoogle og Microsoft tilbyr for eksempel serverkapasitet i nettskyen på timesbasis.
 

Tjenesteversjoner (planer) for Microsoft Office 365 for bedriftsmarkedet er utformet for å hjelpe deg med å dekke firmaets behov for robust sikkerhet, pålitelighet og sluttbrukerproduktivitet.

OFFICE365
TOTALLEVERANDØR
EXCHANGE ONLINE

Office 365 er kjente samarbeids- og produktivitetsverktøy fra Microsoft Office levert via skyen. 

Alle kan enkelt arbeide sammen med tilgang fra hvor som helst til e-post, webkonferanser, dokumenter og kalendere. 

Enten du er en liten bedrift eller multinasjonalt selskap, tilbyr Office 365 versjoner (planer) som er laget for å passe til de unike behovene til din organisasjon.

Vi leverer skytjenester fra en rekke leverandører:

Behold kontrollen over miljøet mens du drar fordelen av å ha e-posten driftet på Microsoft-servere. Administrer organisasjonen effektivt med administrasjonssenteret for Exchange, et nettbasert grensesnitt som er enkelt å bruke. Med policyer for mobilenheter kan du opprette lister over godkjente mobilenheter og fjerne konfidensielle bedriftsdata fra tapte telefoner. I tillegg har du tilgang til telefonstøtte på IT-nivå hele døgnet, alle dager i uken.

Vi leverer skytjenester fra en rekke leverandører:

© 2017 Interra AS

Interra AS
N-1341 Slependen

post@interra.no

Tel:  +47 66779000

Fax: +47 66779001

+47 66 77 90 00

© Copyright 2020 Interra AS

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now